Lukijat

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Hämeenlinnassa käyty

No niin nyt on käyty Hämeenlinnassa. Siellä kävimme heti syömässä, sitten torilla pyörähdys. Askartelukauppaan vei tie seuraavaksi ja oli kyllä miellyttävä palvelu ja voi mikä valikoima. Tarttui vähän ostoksiakin mukaan. Nyr alkoi sitten Copicien kerääminen. Ja laitankin sitten Pro Markerit myyntiin.
Vankilamuseossa halusi lapset lähteä käymään ja jostain reservi myymällästä isäntä osti jonkin naamarin. Ikkunoita ostettiin sitten sieltä ylijäämävarastolta. Ja suurkirppis oli pettymys. Siis oli niin epäjärjestyksessä koko paikka että mielenkiinto loppui.
Takaisintullessa pysähdyttiin vielä Tuulosessa kahvillä ja tyttö osti lompakon sieltä vielä... Kiva pävä oli. Isäntä lähtikin heti suunnistamaan.

4 kommenttia:

 1. Heräsi kiinnostus, missä askartelukauppa on Hämeenlinnassa? Olen suuntaamassa lähiaikoina sinne päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai Leenan nimessä ei ollutkaan linkkiä. Niin se Askartelukauppa on osoitteessa Hallituskatu 1 , sataman lähellä . Torilta kävelin muutaman minuutin. Pieni mutta ihanan täyteläinen putiikki. 8)

   Poista
 2. Itse tykkään käyttää sekä Copiceja että Pro Markereita tussivärityksessä. Kannattaa ainakin miettiä josko mieluisimmat Markerit jätät käyttöösi Ü
  Tänään saatiin esikoisen kanssa blogini alkuun. Tosin säätöä vielä kaipaa rutkasti, mutta jatkan sitten elokuussa kun mies palaa töihin ja saan keskittyä rauhassa.

  VastaaPoista
 3. Hienoa, jos palvelu oli hyvää!!!! Suurkirppis jää multakin usein väliin nykyään. Se on jotenkin ahdistava. Tykkään käydä enemmän niillä muilla kirppiksillä siinä Kantolassa. Ja sinne on tullut just pari uuttaa kirppistä, joissa en ole edes ehtinyt piipahtaa.

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.