Lukijat

lauantai 20. heinäkuuta 2013

6-kymppiselleHuumorikortti 6-kymppiselle miehelle. Eli Artin mieshän tässä ilosta loikkii. Postausta tehdessäni huomasin kirjoitusvirheen, tai välilyönti virheen. Olen tehtyt tekstin tietokoneelle ja hups mikä moka. Onneksi kortti ei kerennyt saajalle vaan. Tein uuden tekstin. Hyvää viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. What a fun, cheerful chap! Great colors and layout for a male card!

  VastaaPoista
 2. Oot tehnyt kyllä niin ihania kortteja :). Millä mitoilla olet tehnyt nämä kortit? Ja oisko sulla laittaa tän kokoisille korteille kirjekuoren teko-ohjetta ja teetkö itse kirjekuoret saman teeman mukaisesti kortin kanssa? Tässä ois jotain kysymyksiä, johon toivottavasti saisin vastauksen :).

  - Korttien tekemisestä innostunut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei
   Korttipohja on tässä valmiskorttipohja: 13,5x13,5. Usein leikkaan myös itse isosta kartongista niin saan mieleisiäni värejä. Mutta en tee kirekuoria itse, vaan ostan ne. Ja näitä valkoisia korttipohjia+ kuoria ostan valmispakettina. siina on tosi tosi monta. Merkiltään pakkaus on Anita's. Kivasti sattui mun oma nimi. Niitä on ainakin Sinellissä ja Prismoissa ollut. Ja erivärisiäkin on . Edullisisa vielä.
   Kortteilun iloa, toivottavasti oli apua.
   8)

   Poista
  2. Paljon kiitoksia vastauksesta :)

   Poista
 3. Onpa todella hieno ja hauska kortti!

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.