Lukijat

lauantai 15. syyskuuta 2012

Ostoksia Veturista,Sinellistä

No tuli käyä siellä uudessa kauppakeskuksessa Veturissa, jonne sitten se odotettu Sinellikin tuli.Näin siellä Taavan jonka kanssa tovin juttelinkin ja mikä hienoa kun sain taas suuni auki ja harmittelin kun en ole täällä päin törmännyt korttiaskartelijoihin. Taava heti vinkkasi kaupassa ostoksilla olleisiin pariin askartelijaan. No ei kun juttusille ja siitä se lähti. Liityin Askartelutaivaaseen niin olen vähän kartalla asioista...

Juu tuli ostettu muutama stnassi ja kokeilen noita leimasimia tuossa oikealla ylhäällä kuvassa. Taavan vinkki tulee muistaa jos ei onnistu, akryylipalikka vielä päälle niin tulee tasaisempi paianta.

4 kommenttia:

 1. Vautsi, nuo tuol ylhäällä olevat leimasimet näyttävät tosi mielenkiintoisilta:)
  Hukkaan ei siis mennyt rouvan ostokset, näköjään ;-DD

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Minä olisin kysynyt noista stansseista. Löysin nimittäin kirppikseltä sellaisia ja sitten sellaisen pinkin härvelin, johon ne laitettaisiin, mutta en osaa käyttää. Minkä merkkisiä ne ovat? Voisin yrittää etsiä käyttöohjeita, jos tietäisin millä nimellä etsiä netistä.

  VastaaPoista
 3. kivoja ostoksia olet löytänyt:) voitas joku päivä kahvitella ja höpistä mukavia ehkä jopa askarella vai mitäs oot mielt?

  VastaaPoista
 4. Sopii mainiosti. Olen vuorotöissä ja jos sattu keskiviikolle että on aamuvuoro niin menen tyttäreni kanssa ratsastustallille. Se on sellainen meidän in-juttu yhdessä. Mutta ehdottele päiviä vaikka mun s-postiin niin tarkistelen vuoroja ja tavataan. Kiva juttu. 8)

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.