Lukijat

torstai 12. huhtikuuta 2012

Pipo valmiina


Sain pipon valmiiksi kun olin mummoni seurana pari päivää Mäntyharjulla. Mummon kanssa neulottiin kilpaa. Mummo (90 v.) neuloi sukkia ja mina tätä jo jonkin aikaa sitten aloittamaani pipoa. Nyt sai tyttö pipon päähän kun vielä on ilmojakin pidellä. hih. Näin jossain novitan sivulla tällaisen vohvelineule ohjeen ja kokeilin tällaista mustana. Ohje oli punainen ja kuvio siinä näkyisikin paremmin. Pipon malli ei ollut tällainen vaan tämä on oma versioni.

5 kommenttia:

 1. Hauska pipo ja nätti kuvio :)

  VastaaPoista
 2. On sinulla ollut mummon kanssa kisa!! Pipohan on tosi sievä ja kivaa neulosta:))

  VastaaPoista
 3. Kiitti Eeva ja Hilu! Juu mummini on kyllä tosi nopea neuloja iästä huolimatta. Hän asuu enoni kanssa ja eno oli lapin reissulla niin me läheiset sitten käytiin mummin seurana. Mummi on tehnyt ryijyjä käsin, raanuja, poppanoita, virkannut kaiken maailman päiväpeitot ja liinat ym., neulonut sukkia läpi elämänsä ja kaikkea muuta... Ja mummi on vielä tosi hyvä kuntoinen. ei apuvälineitä, vain lukulasit. Ihana mummini!!!

  VastaaPoista
 4. Kiva tuli tuosta piposta. Itsellä on vielä loppusuoralla kopanpohjan nimisen tekniikan oppiminen sit päättyy kutomiskausi ja syksyllä jatketaan.T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti T 8). Niin kesä keikkuen tulevi.

   Poista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.