Lukijat

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Enkeli-Elisa

Olen täällä aivan silmät turvoksissa. Törmäsin linkkiin MTV3-sivulla  joka vei minut blogiin Enkeli-Elisa. En ollut aiemmin lukenut koko uutista, kun tämä on viime vuonna uutisoitu. Asia koskettaa henkilökohtaisesti ja syvältä kouraiseekin. Olen itse ollut aikoinaan koulukiusattu ja kahta tytärtäni on kiusattu. Luin hetken Elisan vanhempien pitämää blogia ja kyllä koskee, en osaa edes kuvitella mikä on vanhempien olo ollut silloin kun oma tytär päätti päivänsä tai mikä sen on läpi heidän elämänsä kun ovat menttäneet kalleimman aarteensa, oman lapsen. Tämä koulukiusaaminen on aihe mihin olisi tartuttava hanakammin. Minuunkin se jätti jälkensä vaikka siitä on jo yli 30 vuotta.

4 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika ,ollaan me ihmiset kyllä oikeita susia toisillemme!!! Kuten esim juuri tämä Hilkka Ahteen tapaus vain yhtenä esimerkkinä. Olen itse myös ollut sekä koulukiusattu että työpaikkakiusattu, joista viimeisin vei minut ennenaikaiselle työkyvyttömyyseläkkeelle :( Vanhin tyttäremme on myös ollut koulukiusattu ja se on jättänyt häneen niin syvät jäljet, että on tällä hetkellä työkyvytön vaikka ikää on jo yli 30!

  VastaaPoista
 2. Luin myöskin ihan järkyttyneenä Enkeli_Elisan kohtaloa.Minä olen myöskin ollut työpaikkakiusattuna,joten tiedän myöskin kuinka sellainen kiusaaminen sattuu ja syvältä,sekä jättää ikuiset arvet.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä tuli itkettyä. Tuota vain ei voi käydä lukemassa kaikkea kerralla. Tulee liikaa omakohtaisia kokemuksia mieleen joiden takia osaa jotenkin tuon nuoren tytön elämään niin samaistua. Toivon vain, että jos omat lapseni joutuvat ikinä kiusatuksi uskaltavat he tulla siitä minulle kertomaan.

  VastaaPoista
 4. Moikka!
  Tarkistin äsken asian ja Crafticalta löytyy tuo Kraftin' Kimmie Stampsin motskaripoika.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.