Lukijat

torstai 5. tammikuuta 2012

Jotain muuta 8)


Pientä taukoa kortteilussa. Mutta en ole ollut ihan toimeettomana. Sisko tuli vierailulle pariksi päiväksi ja sain pitkästä aikaa laittaa hänelle hiuspidennykset. Onko nämä nyt sitten nuudelit. Siskon omat hiukset ovat n. hiukan alle olkapäitten. Sitten extrahiukset aloin vain letittämään omien sekaan. Osan laiton rankalaisilla leteillä alun ja loput vapaana(takaosan ja svuilta ja päältä aloin letittää ihan vapaasti en päätä myöten. Aika kiva oli taas pitkästä aikaa tehdä.

4 kommenttia:

 1. Vau, aikas upeat!!! T.lyhythiuksinen Saron:) On tuossa vaan aika kova homma, mutta lopputulos on palkitseva!!

  VastaaPoista
 2. Ompa nätin näköset. Teeppä äiti joskus mullekkin tuommoiset... ;)

  VastaaPoista
 3. Voi että onkin upeat:) Oletpa monitoiminen nainen!! Lisäksi vielä tiedän mitä nuo kampaajalla maksaa kun kummitytölläni niitä on ollut, siis siskolta säästyi rahaa:)
  Kummityttö kyllä sanoi että tätskä ostaa kaikenmaailman tarvikkeita kortteihin:(

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Niitä on aina yhtä mukava tehdä. 8) aikaahan tietty kuluu. Siinä voikin kunnolla vaihtaa kuulumisia hih. Niin kalliit ne on kampaajalla laitattaa. Mutta minä saan aina hyvän palkkion kun onnistun niissä ja katselen niitä tekemisen päätteeksi. Eräs kerta oli kun lettejä tuli jonkin verran toista sataa ja ne oli letillä latvaan asti. Vanhin tyttäreni tuolla anonyyminä näköjään kommentoi. Hänellä on luonnostaan pitkät hiukset, ei paljon jatkoja tarvitse.

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.