Lukijat

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Albert kerjää ja muuta asiaa !


Juu laitoin tytön marsusta kuvan kun se juoksee aina keittiöön kun se kuulee että joku on sielllä ja nousee kerjäämään jääkaapin eteen kurkkua. Otettiin kerran siitä iso kasa kuvia kun se taas oli kerjuureissulla, meidän hauska Albert.

NO MUTTA JOTKUT EI ILMEISESTI OLE PÄÄSSEET MUN BLOGIINI TAI ON TULLUT ILMOITUS ETTÄ : HAITTAOHJELMA tms. PYYSIN MEIHENI VELJEÄ (AMMATTILAINEN) TSEKKAAMAAN MUN BLOGIA JA SE KÄVI SITÄ LÄPI ILM. JOLLAIN OHJELMALLA JA ILMENI ETTÄ MUN GOOGLE LASKURI SAATTAIS LÄHETTÄÄ HAITTAOHJELMAA. MÄ SIT POISTIN SEN KOKONAAN JA LAITOIN VIESTIE ASKARTELIN ITTE - BLOGIIN JA NYT SIELTÄ BLOGIN PITÄJÄ ILMOITTI ETTÄ NYT HÄN PÄÄSEE BLOGIINI TAAS. TOIVOTTAVASTI SE OLI VAIN SE JOKA AIHEUTTI ONGELMIA, JA SE ON NYT POISTETTU.

HYVÄÄ SUNNUNTAI-ILLAN JATKOA KAIKILLE !
Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. MOI! Olen huomannut monessa blogissa saman jutun.Tänne pääsin nyt ihan hyvin eikä haittaohjelma ilmoitusta tullut:))
  Hauska marsu teillä.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo Albert:))
  Ihanaa sunnuntaita teille, minä kävin tuttavieni kanssa tänään päivällä elokuvissa katsomassa Varastoa....tuli ainakin vatsalihakset kipeiks pelkästä nauramisesta:))

  VastaaPoista
 3. Ihana :)
  Juu, ei tullut haittaohjelmailmoitusta. Nyt toimii hyvin.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ettei ole esteitä, jess. Kiitos komnentoinnista ne taas niin lämmittää. Ihanaa alkuviikkoa teille. Olen viikon lomalla ja nyt lapsen lapseni pari päivää minun hoteissa 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anitta, oikein ihanaa ja lumista lomaa:))

   Poista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.