Lukijat

lauantai 17. joulukuuta 2011

Opettajalle omenaeli opettajalle pieni joulumuistaminen. Taustapaperit on Anelmalta saamastani blogiarvonnasta ja ovat niin ihanan värisiä. Näitä on saatava jostain lisää. Joulupukin kuva on Pion Desingin. Pukin kuvan ympärille laitoin vielä kimalleliimaa. Tuikut sisällä piristävän punaisina. Tytär vei myös kynttiulöitä mutta jo paljon aiemmassa postauksessa olleen jutun.

10 kommenttia:

 1. Kaunis ja ihana! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Varmasti tykkäs teepussilaatikosta!
  Mä en tiedä saajien teen juonnista mutta kun en tähän hätään keksinyt muutakaan. Ja voihan noissa laatikoissa säilyttää muutakin ja juottaa teet vaikka vieraille :D
  Ihanan tuikkulaatikon oot tehnyt! Mistä löysit mallin?

  VastaaPoista
 3. Siis aivan ihana malli tää:))) Ja todella kaunis:))
  Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 4. Oletpa tehnyt kauniin tuikkulaatikon, tällaista kolmeosaista en olekaan nähnyt ennen. kiitos terveisistä Hilkan blogin kautta, lämmittivät kovasti tämän pimeän keskellä. Sivujasi seurailen kaiken aikaa vaan nyt vasta rohkenin laittaa kommentin. joulukortit sain omatekeminä valmiiksi ja postiin, ja tuolla "sannas" sivuilla olen ihaillut kasviaiheisia uusia juttuja ,(ostin näet uuden kasviaiheisen leimasimen) jollaisia halajan ruveta kokeilemaan, vaan tuo aika kummasti hurahtaa varsinkin näin joulun alla.
  jouluterveisin marja-leena

  VastaaPoista
 5. Kiitos naiset ihanista kommenteista 8)
  Ne aina lämmittää. Merkku katso tuosta mun sivupalkista sellainen blogi kuin Mariannes papirverden, aivan mahtava blogi. Sieltä saan monet inspiraatiot ja mallit. Hyvää viikonloppua kaikille ja Marja-Leena laita hautumaan jo oman blogin pitäminen. Iloa askarteluun.

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä, muistankin nähneeni siinä Mariannes'in blogissa tuon kynttiläkortin kuvia mutta en löytänyt varsinaista ohjetta.

  VastaaPoista
 7. Merkku juu en mäkään ohjetta löytänyt vaan siitä kuvan perusteella tein. 8)

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.