Lukijat

lauantai 19. marraskuuta 2011

Terveiset Tampereelta nääs


Tällainen saalis tuli mukaan,hih hih. Ihan uusi juttu tuli ostettua, eli koukkuamis koukku ja linja-autossa aloin no tehdä lapasta tytölle. Aika vänkää touhua, en ole ikinä tehnyt tällaista.
Nähtiin siellä muutamaan otteeseen Hilunkin kanssa. Oli kiva nähdä vaikka vain pikaiseen. Ja sitten vielä Tuuloksen Abc:n ovellakin tulomatkalla ... 8)
Nyt on mentävä saunaan ja katsottava jos sen jälkeen yhden kortin tekisi.

3 kommenttia:

 1. Kiitos vaan tänäällisistä kohtaamisista:) Miten sinä noin paljon ehditkin ostaa?? Itse harjoittelin pari vuotta sitten tuota koukkuamista kansalaisopistossa....se oli kivaa!!!
  Minä olen ihan poikki joten huomenis vasta päivitystä hankinnoista...no ei ole paljon näytettävää. Ai niin missä sun korttipohjat ovat, jäiks ne kauppaan???
  Illan jatkoja vaan, hiukka oli jo tuulilasi tuossa ABC:n pihalla jäässä:))

  VastaaPoista
 2. No huomenta vaan. Juu Kuusankoskella oli tänä aamuna 4.7 pakkasta.
  JA ne korttipohjat jäin kauppaan. JOtenkin en siitä värisävystä hirveesti innostunut. Ostin sit vaan sitä mikä niinkun oli vastaavaa kuin se ekokartonki.
  En jaksanut tehdä illalla korttia, joten se on nyt edessä. Ollaan lähdössä Mäntyharjulle minun mummon synttärikahveille. Ei täytä pyöreitä, täyttää 89 ja pyysi miedät kahville.

  VastaaPoista
 3. Nam, kaikenlaisia herkutuksia oot löytäny =)

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.