Lukijat

lauantai 1. lokakuuta 2011

Terveiset Heinolasta...Tulin kuuden maissa Heinolasta Sannan järjestämästä TREFFIT- askartelutapaamisesta. Siellä oli tosi mukavia ihmisiä ja sain sieltä monia ideoita ja mikä tärkeintä uutta oppia värittämiseen ja niksejä siihen. Saas nähdä miten onnistun kun alan kokeilemaan.... 8) Mutta seiltä sain tilaamani tuotteet T:mi Paperellasta(ylin kuva) ja Askartelu Sinisiivestä (keskimmäinen kuva) . Oli aivan mahtavaa nähdä livenä ihmisiä joiden blogeissa tulee seikkailtua. Terveisiä vielä kaikille. Olin ensimmäistä kertaa tällaisessa tapaamisessa.
ISO KIITOS VIELÄ SANNALLE KUN JÄRJESTIT KIVAN TAPAAMISEN !
Itseltäni jäi kamera kotiin ja jäi paljon muutakin. Onneksi siellä oli muilla kameroita mukana ja heidän blogeistaan varmaan löytyy sieltä kuvia. Ensi kerralla varmaan osaa ottaa mukaan oikeanlaista tavaraa, kun nyt en oikein tiennyt mitä mukaan kannattaa ottaa. No leimailin muutamia kuvia muiden leimoilla, kiitos Hilu, Herkku(lue Merkku, hih), Katja ja Hilun ystävä(pöydän toiselta puolelta, anteeksi nimi unohtui), niin ja Mindy.

Osasin sieltä vielä kotiinkin ja taivas oli hetken kauniin värinen, piti ottaa rappusilta sitten kuva.

8 kommenttia:

 1. Hei Anitta! (Lue Tikkuiita) ;)
  Kiitos itsellesi tosi mukavasta seurasta!
  Oli kiva nähdä livenä.
  Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vaan itsellesi, oli tosi kiva tavata ihan livenä!! Ystävän nimi on Marja-Leena. Kiva kun osasit kotiin, oikein mukavaa viikonloppua sinulle. Tässä kuule kortteja vääntelen...hih:):):)

  VastaaPoista
 3. Oli tosi kiva tavata ihan livenä :)
  Kiitos seurasta ja askarteluintoa syksyyn!

  VastaaPoista
 4. No juu korttia minäkin täällä väsään. Tyttärein on huomenna menossa nimiäisiin, eli vastaaviin kuin ristiäiset, kummiksi miehensä kanssa ja ihan näin tänä iltana soitti ja kysyi että onko mitään valmista korttia sinne juhlaan. No ei tietenkään sellaiseen juhlaan mutta minäpä teen. Huomenna siitä postaus.
  Hilu, niin mimä muistelinkin että se nimi oli Marja-Leena, en vain ollut sata varma...
  Katjuska: kiitos kaunis vielä siitä Distress väritys tekniikka neuvosta 8)
  Ja intoa askarteluun kyllä riittää 8)

  VastaaPoista
 5. oli tosi kiva tavata!!! toivottavasti nähdään pian uudestaan... =)
  Kiitos <3

  VastaaPoista
 6. Mukava tapaaminen:) Tällä kertaa olikin suuri joukko uusia kasvoja saapunut paikalle, kiva juttu.
  Minäkin puhkun askarteluintoa, tänään saankin Annikan kaverikseni ja jatketaan joulukorttitehtailua tai ainakin niin ollaan suunniteltu.
  Ihanaa sunnuntaipäivää ja tapaamisiin.

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia vain "pöytäseurasta" ja leimaamisesta, oli hauska tutustua. Toivottavasti jossain samanlaisessa tapahtumassa tavataan. Koetan kovasti opiskella termejä jotta voin kekustella mukana.
  t. marja-leena

  VastaaPoista
 8. Kivan tapaamisen Sanna meille järjesti. Toivottavasti tavataan uudelleen jossain askartelutapaamisessa. Askarteluintoa ja värikästä syksyä:)

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.