Lukijat

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Haaste #1

Ensimmäinen virallinen haaste uuteen Vintage blogiin. Siis tein tällaisen joulukortin ja on vielä hieman hakusessa tämä joulu, vaikka kohta se on jo ovella. KLIKKAA KUVAN PÄÄLLÄ, NÄET SEN SUUREMPANA.


9 kommenttia:

 1. Tämä on ihana. Lumiukko on niin sulonen.

  VastaaPoista
 2. Thanks for joining as at It'a all about the Vintage challenge
  Elma

  VastaaPoista
 3. Lämmin kiitos osallistumisesta haasteeseemme ja onnea arvontaan:) Oheen myös vastaus kysymykseesi, jossa ihmettelit tehtäväksiantoa "tavoittelemmeko lainkaan vintagea, kun dt-tiimin kortit tai muiden osallistujien kortit eivät ole vintagehenkisiä"? En ole kanssasi aivan samaa mieltä. Perustelujen alkuun laitetaan kysymys vaikkapa kahteen osaan > ensin tehtäväksianto ja DT-tiimin teokset. Jo mm. tervetulotoivotuksessa on tiedoksi, että aina tehtävissämme on tavoitteena Vintage teema. Ja se on selvillä myös yksityiskohtaisemmissa selvityksissä joita on blogissamme sivupaneleissa. DT-tiimin kortit ovat mielestäni hienoja ja niissä on ollut lisä haaste, kun tehtävää sponsoroi LOTV joka toivoi käytettävän digileimojaan. Mutta Jos haluaa nähdä esim.kortteja jossa ei ole digileimaa niin Maijan korttit ovat olemassa ja niiden vintagehenkisyytä ei todellakaan tarvitse epäillä.
  Sitten osallsitujat,jotka ovat tulleet mukaan haasteeseen todella upeilla korteilla. Toivon että käyt uudestaan katsomassa teoksia ja vain muutaman mainitakseni Arja L nro. 3 tai Taina nro.8 todella vain nopeat valinnat. Jos olet erimieltä heidän vintage taidoistaan niin ihmettelen. Me blogin pitäjät olemme armottoman ihastuneita vintageteemaan ja kortteiluun ja haluamme jakaa sitä iloa jonka saamme tästä harrastukseta haasteidemme kautta. Blogin haasteisiin saa osallistua kaikki taidoista ja välineistä riippumatt.
  Olemme iloisia kysymyksestäsi sillä olemme vasta hasteblogimme alussa ja paljon on vielä meilläkin "haasteita" haasteiden edessä :)Kaikkea hyvää sinulle ja iloa askarteluun.

  VastaaPoista
 4. Kiti
  Kiitos vastauksestasi,jonka jätit blogiini. Nyt ensin on sanottava että olen ilmeisesti muotoillut kysymykseni väärin jollain lailla. Olen ensiksikin ihan vihreä näissä vintage jutuissa ja olen yrittäny oppia seuraamalla toisten tekemiä juttuja ja ymmärtää niistä sen idean(selvästikään en ole vielä ihan ymmärtänyt). En siis missään nimessä ole ollut sitä mieltä etteikö kortit siellä vintage blogissa( tiimiläisten ja osallistujien) olisi hienoja enkä mielestäni niin kirjoittanutkaan, nehän on aivan mielettömän upeita!Olen käynyt heidän korttejaan kommentoimassa minkä olen vain kerennyt. Se ihan ensimmäinen aloitus haaste oli ensimmäinen mihin olen ikinä osallistunutkaan. Teidän yksi tiimiläisistä kävi minun blogissa kommentoimassa ja kannusti osallistumaan teidän uuden blogin haasteeseen ja sain häneltä ystävällisesti ohjeet ja osallistuin. Kiitos hänelle.
  En siis ole epäillyt korttien vintagehenkisyyttä, en vain ilmeisesti itse ymmärrä siitä kaikkea. Mutta ehkä kokemus opettaa.
  Yllä olevan viestisi perusteella on sinulle jäänyt viestistäni ns. paha maku suuhun. Pyydän anteeksi, se ei ollut missään nimessä tarkoitus. Kiinnitän huomioita vastaisuudessa miten viestini kirjoitan. Kieltämättä tuli nyt itsellekin vähän huono fiilis kun en pahaa tarkoittanut.
  Toivotan sinulle oiken hyvää syksyä. Jätän tämän viestin sinunkin blogiisi 8)

  VastaaPoista
 5. Anita Hei Olemme käyneet erittäin mielenkiintoista keskustelua johon nämä kommentti osiot ovat vain kovin suppeita alueita ja siksi voi todellakin tulla väärinkäsityksiä. Halusin vastasa sinulle mahdolllisimman kattavasti koska ymmärsin kysymyksestäsi että olit pettynyt/ kokenut haasteblogin annin toisenlaiseksi mitä olimme luvannut sen olevan. Samalla halusin ennekaikkea puolustaa osallistujien hienoja tuotoksia. Ja toki sekä omaa rohkeaa ja reipasta DT-tiimiä. Yritin kyllä myös sovittaa tekstiin että kysymykset ja keskustelun avaukset on tervetulleita ja kaikki ihan kaikki osallistujat ovat tervetulleita, mutta pahoittelen jos en siinä onnistunut. Vastasin muistaakseni to-pe yöllä joten unikin hiersi jo silmiä :) Ehdottomasti sinä ja kysymykset sekä vehreys on tervetullutta ja kiitän sinua rohkeudesta kysyä sekä jatkaa keskustelua. En ole mitenkään pahoittanut mieltä ja toivon ettei sinunkaan mieleesi jää ikäviä tuntemuksia vaan osaamme laittaa keskustelun omaan kommenttiosioon. Lisäksi haluan kertoa että käydystä ajtusten vaihdosta on ollut hyötyä sillä varmasti jatkossa pohdimme tarkemmin ja useammalta kannalta tehtävän antoja jotta kaikki oleelliset osaalueet kerrotaan selvästi, ettei osallistujien tarvitse olla ihmeissään. Toivon ettet missään nimessä jätä keskutelujemme takia osallistumatta se olisi minulle todella ikävä juttu. Toivottavasti käymme vielä monta mielenkiintoista keskustelua Iloisia viikonloppuja toivottaen Kiti ;)

  VastaaPoista
 6. Asia bueno 8)
  Jatkakaamme askartelua. Osallistun toki jatkossakin.

  VastaaPoista
 7. Ihana lumiukko, kaunis kortti :)
  Kiitos kun osallistuit Vintage-haasteeseemme.

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanista kommenteista ! Arvostan niitä todella 8)

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.