Lukijat

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

18-vuotiaalle vintageaTien vihreän sävyisen kortin. Paperit ovat paermanian paperikosta ja tapettikirjoistani osa. Toiveena oli vain että kortissa on jossain jalkapallo, koska tämä kortin saaja  on jalkapalloilija. Ei oikein ollut parempia ideoita kuin tuohon sisätaskun päälle. Kanteen ei olisi oikein sopineet, kun halusin käyttää jälleen vintage aiheista kuvaa. Tasku on lahjakorttia varten ja siellä on lisäksi tagikortti johon kortin antaja voi kirjoittaa mitä haluaa, jotain henkilökohtaista.
HYVÄÄ SUNNUNTAITA KAIKILLE, ITSE LÄHDEN KOHTA TÖIHIN 8)


7 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis ja upea kokonaisuus, ja vielä saajaa ajateltu erityisesti kun on harrastuskin mahtunut mukaan :) Ilahduttaa varmasti!

  VastaaPoista
 2. Wau. Todella kaunis kortti ja pidän myöskin värimaailmasta. Kaunista vihreää.

  VastaaPoista
 3. Ihan mieletön!Värit,sommittelu,kaikki. Tuo avattava osuus kortin sisällä...niin vinkeä ja hieno etten oikeastaan nyt tähän hätään keksi sopivaa sanaa :D

  VastaaPoista
 4. Wau, suuritöinen korttikokonaisuus, ihastuvilla väreillä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanista viesteistänne !

  VastaaPoista
 6. Voi että jaksat tehdä näitä suuritöisiä ihania kortteja:)) Upea värimaailma ja todella kaunista vintagea + stanssi ympärillä:))

  VastaaPoista
 7. Hilkka, juu melkein joka kerta ampuu yli mun kortin teko, innostun vähän liikaa. 8) Kiitos kommentista. Odotan innolla Heinolan tapaamista ja näkee kasvokkain blogi-ihmisiä.

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.