Lukijat

perjantai 2. syyskuuta 2011

11-vuotiaalle onnea !!Lastemme serkku täytti eilen 11-v ja huoomenna viettävät synttäreitä. Tein tällaisen, onko tämä nyt sitten teline kortti vai mikä on oikea nimi ???... no siinä on sitten nuo muistilaput vielä kun kortin avaa. Mo Manning tyttö siinä kuvassa jotain miettii... mitä lie 8)
Paperit on Papermanian lehtiöstä jonka ostin Kuusankosken Infosta. Sitten tuohon vielä vähän rekvisiittaa, kukkaa ja muuta 8)
                                            HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE!

ps. pitää tehdä vielä ainakin yksi kortti huomiseksi...


LISÄYS: eli tässä vielä kuva kun hätäiseen lisäsin vielä puuttuvan runon ja tuon pyykkipojan johon laitetaan rahalahja. Pyykkipoikaan laiton strasseja.

8 kommenttia:

 1. Tädää, kyllä on tosi kaunis kortti:)) Kiva idea laittaa nuo muistilaput tuohon:))
  Mukavia syntymäpäivä ja viikonloppua, mä lähden Hartolan markkinoille--huomennahan ei sada!

  VastaaPoista
 2. Voi kun kiva kortti ja todella mahtava erilainen idea!! Tykkään!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille taas, on niin kiva kun joku vaivautuu kommnentoimaan 8) Huomasin naita kuvia katsellessani että tuosta puuttuu runo ja keneltä kortti on , hih hih. NO lisäsin runon tuohon raidalliseen osaan kun kortti on avoinna ja sen viereen laitoin vielä strasseilla koristellun pyykkipojan kiinni johon voi laittaa rahalahjan.

  VastaaPoista
 4. Tämähän on kerrassaan upea!!! Kyselit siitä luonnoshaasteesta: Juuri oikein ajattelit, eli kaikki käyttävät sitä luonnosta pohjana ja sen avulla tekevät omat korttinsa. En vielä nähnyt sinun korttia linkitetyn, mutta odotan innolla.

  VastaaPoista
 5. Laitanpas tähän samaan nyt monta. Kakusta lähtien että ompas upeita töitä kakkua ei varmaan kukaan meinannut raatsia aloittaa :) ja tuo edellinen rasia on todella hieno kuten tämä kortti on aivan upea. Ihanat värit ja kauniisti aseteltu <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos myös Kiti kommenteistasi. No kakun aloittajat itseasiassa varasivat heti kuka syö turvan hevosesta ja kuka sen ruusun tai kuka hännän...

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.