Lukijat

sunnuntai 21. elokuuta 2011

RistipistojaAvailin ritipistokoriani ja taas ne sieltä tulivat esiin. No, vein ne sitten viimeinkin vakio kehystämöön Kouvolan Decoraan. Olin tosi tyytyväinen lopputulokseen. Ei osaa aina kuvitella kehyksiä valitessa miltä se sitten oiken tosiaan näyttää. Huom, nämäkin ristipistotyöt on tehty jo 2001 ja 2002. Uh, vähän noloa kun nyt vasta kehystytin nämä. Mutta oikeastaa kivat kun on nyt oma talo ja sain laittaa nämä tänne keittiön/ruokatilan oven karmiin(jossa ei ovea). Hyvää sunnuntaita kaikille vielrailijoille !

4 kommenttia:

 1. Kauniita ja niin tähän ajankohtaan sopivia :) Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 2. WAU:) Aivan ihanat sienitaulut:))

  VastaaPoista
 3. ihania ! voishan tuon ristipistotaidon opetella itekin. :) muistan että tehtiin joskus ala-asteella koulussa näitä, onnistu muuten hyvin ja oli nätti, mut se takapuoli oli täynnä yhtä sykkeröä... eihän se toki haittaa kun edestä päin oli nätti mutta olishan se kiva kun työ ois siisti ihan joka paikasta. :-D

  VastaaPoista
 4. Juu on tullut tehtyä noita ristipistoja enemmänkin mutta en ole ottanut kaikista kuvia. Pitäisi tehdä taas yksi sellainen vauvaaiheinen. NO laitan sit kuvia...kun valmis.
  KIITOS TAAS KUN OLETTE KOMMENTOINEET 8)

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.