Lukijat

maanantai 15. elokuuta 2011

MagnoliaaNo niin otampa taas uusiksi tämän postauksen. Yritin taas postausta suoraan Picasasta mutta ei noi kuvat näkyneet bligissa. Kun aloitin bloggailun niin kaikki toimi kuin tanssi. Mutta viimeisen vuoden aikana on toi Picasasta suoraan postaus tökkinyt. Se olisi ollut vaan nopeampaa.
No mutta tässä kummitytölleni tehty kortti jossa Magnolia tyttä lukee kirjaa. Kuvan väritin muuten Promarkereilla, paitsi hiuksen akvarellipuuväreillä ja vesivärisiveltimellä sitten levittelin. Tapettia on kannessa ja sisäpuolella. Ja sisäkanteen tein taskun jossa pieni runo. Täytteeksi laitoin sitten karkkia lahjan lisäksi. En ollutkaan taas pitkään aikaan tehnyt kirja korttia... 8)
ILMOITTAUDUIN HEINOLAN TAPAAMISEEN JA VARASIN TYÖVUOROLISTALTA SEN PÄIVÄN VAPAAKSI, TOIVOTTAVASTI ONNISTUU. aNTAKAA BLIIS VINKKEJÄ MITÄ OLISI HYVÄ OTTAA MUKAAN JA MITÄ EI MISSÄÄN NIMESSÄ KANNATA 8)

1 kommentti:

  1. Anitta, mä ajattelin viedä sinne vain itseni, en ihan oikeasti pysty isossa porukassa tekemään mitään---katson vaan vinkkejä!!!
    Illalla jo ihmettelinkin missä sun kuvat on? Täytyykin suurentaa ja katsoa mitä olet tehnyt, ainakin hienolta näyttää:))

    VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.