Lukijat

tiistai 2. elokuuta 2011

80- vuotiaalle

Ihana Mo Manning leimasin jonka olen tilannut aikaa sitten, mutta nyt sen sain korttiin asti leimattua. Tyttäreni lähtee miehensä sukulaisiin lappiin ja kasikymppisille sinne. He pyysivät tekemään kortin ja tällainen tuli. Itse yritin jotain nurmikkoa ja taivasta lintuineen väsätä vielä kuvaan. Stanssilla tein numerot kanteen. Sisäpuolella oleva runo on netistä, mutta tekijää siinä ei lukenut. Tilaajat olivat ainakin korttiin tyytyväisiä. Olen kyllä kieltämättä itsekin.

5 kommenttia:

 1. Ei ihme, että olivat tyytyväisiä - kortti on hieno kokonaisuus ja niin tilanteeseen sopiva. Tykkään myös kortin värimaailmasta.

  VastaaPoista
 2. Oi, että onkin kaunis kortti ja tuo kuva on niin mainio. Värimaailma niiiin hyvä. Mie sitten tykkään noista Artin leimoista, ne on niin hassuja:)

  VastaaPoista
 3. Tää mummeli on ollut minunkin hankintalistalla jo pitkään ja taas kerran nousee siihen kärkipäähän kun näin tämän kauniin toteuteuksesi! Ihanasti olet koristellut sisäpuolenkin.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti ja värit lempeät; kyllä saat olla syystä tyytyväinen korttiisi!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentoijille ! Kyllä olivat lapissa tylänneet kortista. Olivat ensin ihmetelleet että mistä tällaisia kortteja voi ostaa, kunnet tyttäreni kertoi että se on äitini tekemä 8)

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.