Lukijat

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Konfirmaatiokortti pojalle


Pojalle on jotenkin vaikeampi tehdä korttia kuin tytölle. Mutta tällaisen sain aikaiseksi kummipojalleni. Kanteen laitoin ensin Inkadinkadoon leiman ja suihkuttelin enkelikimalletta ja sen jälkeen leimasin Ladybaganfriendsin leiman siihen päälle. En värittänyt lainkaan vaan jätin vain tällaiseksi. Pitihän siihen vähän kukkia laittaa kun on kuitenkin rippikortti. Sisäpuolelle laitoin tuon runon johon tykästyin. Se on netistä ja tekijää en valitettavasti tiedä. Keskelle aukeamaa laitoin tuon pienen taskun rahalahjalle.
Eilen tuli käytyä mustikassa ja vatussa. Saalis. Mustikkaa 10 litraa ja vattuja 3 litraa. Vatussa kun olin niin kyllä oli paarmoja aivan julmetusti. Mustikassa ei elukat kiusannut.

5 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti eikä yhtikäs kaipaa leimat värejä, tyylikäs kuin mikä:) Tuo taskujuttu jäi jotenkin kaivelemaan....
  Upea annos marjoja sinulla, mitä nyt "pienistä" paarmoista....ei kyllä ne keljuja ovat!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis kortti, sininen ja ruskea sopii niin hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista, jälleen 8)
  Hilu: miten se taskujuttu jäi kaivelemaan. Tarkoitatko että et näe siinä taskua. Sanoin sitä taskuksi kun se on sellainen "lyhyempi" tavallaan sivu siinä kun kortin avaa. Siihen taittelin setelin.

  VastaaPoista
 4. No Anitta, tuota taitosta tuol sisällä tarkoitin et miten se on tehty? erillisenä lisätty vai...mulle kun aina täytyy kaikki vääntää rautalangasta:) Suurensin kyllä kuvankin.
  Ihanaa aurinkoista päivää sinulle:))

  VastaaPoista
 5. Ihana herkkä kortti eikä tosiaan kaipaa väritystä! Hyvin olet onnistunut =) Runoa en jaksanut tihrustella, vaikka kuvaa suurensinkin. Ekaa kertaa vastaan tuli noin jännästi tehty rahatasku.
  -Sari V-

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.