Lukijat

maanantai 30. toukokuuta 2011

Rippijuhla kattaus ...

Takana näkylällä tv-ruudulla pyöri kuvia vauvasta nykypäivään rippilapsesta. Tanskassa rippijuhlia juhlitaan isolla J:llä. Kun Naimisiin voi mennä monta kertaa, mutta ripille päästään vain kerran sanoi kuvassa hääräävä mieheni sisko Merja. Juhlia oli alettu valmistelemaan jo viime elo vai oliko se lokakuussa jo. Meitä suomalaisia oli paikalla 13. Yhteensä porukkaa taisi olla n. 45. TV oli tietokoneen perässä ja kyllä sieltä raikui yömyöhään myös Pojun Poika saunoo. 8) Olihan sitä MM-kultaa hehkutettava eri tavoin ja tämä oli yksi niistä. Olin jo itse vetäytynyt yöpuulle, mutta kuulin kyllä tämän Biisin sisälle asti...
Siis lasten serkku Julia pääsi ripille 21.5. Tanskassa. Olimme siis siellä sankoin joukoin juhlimassa. Miehen siskolla on perhe Tanskassa. Kälyni kanssa autoimme tämän kattauksen totutuksessa parhaamme mukaan. Huomatkaa sinivalkoinen väri. Tarjolla oli 3 eturuokaa, 3 pääruokaa ja 3 jälkiruokaa. Oli mistä valita. Sitten paikalle tuli kokki ja 2 tarjoilijaa. Oli paljon puheita ja laulua ja illalla musiikkia soitettiin jukeboxista(kuvaa ei tästä ole minun kortillani.) Kirkon menotkin oli mahtavat, pitäisi Suomeen ottaa sieltä mallia. Kuvassa olevat puutarha kynttilät poistettiin ja mieheni sisko Merja , siis emäntä, teki edellis iltana monta kukka-asetelmaa ja ne laitettiin tilalle. Oli Upeat kukkaset. Laitan niistä kuvaa ehkä myöhemmin jos saan ne jotenkin mieheni muistikortilta tänne koneelle.

3 kommenttia:

  1. No Wau, onpa ollut hienot kemut...kaikki ihan viimosen päälle upeaa:))Kiva kun on sukulaisia maailmalla niin pääsee hiukka erilaisiin juhliin:))

    VastaaPoista
  2. kyllä kelpais suomeenkin tällaset rippijuhlat, suunnitteluki alkanu jo melkeen vuosi ennen kemuja :)

    VastaaPoista
  3. Juu oli kyllä ikinuistoiset juhlat. Kolmen vuoden päästä uusinta kun heidän poika pääsee ripille... 8)

    VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.