Lukijat

maanantai 25. huhtikuuta 2011

60-vuotiaalle.Työkaverini pyysi tekemään hänen siskolleen 60-vuotis kortin. Pohja on samanlainen kuin edellisessäkin. On aika kiva malli minusta. Pääsin taas käyttämään innoissani BIg Shotia. Kannessa on Kouvolan Sinooperin tarjous pöydästä ostamani siirtokuva. Kortin väritoive oli sinivihreä.
KIITOS KAIKILLE JOTKA JAKSAVAT KOMMENTOIDA. KÄYN MELKEIN PÄIVITTÄIN LUKEMASSA BLOGIA TAI BLOGEJA 8) EN VAIN AINA KERKEÄ KIRJOITTAMAAN TÄNNE MITÄÄN....

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis, upea ja ihastuttava kortti. Kauniit värit. TYKKÄÄN!

  VastaaPoista
 2. WAU!! Taas ihana monenlaista taitoa vaativa kortti....ja hienot väritkin:))

  Itse kävin äsken kaupungilla atk-tarvikeliikkeessä ostamassa uuden langattoman hiiren kun edellinen meni lotsaan pääsiäisenä...ja kohta poikani tuo mulle hyllystön jotta pääsen järkkäämään ask.kamat oikeaan paikkaan ja etsimään ne mitkä ovat jossain:):)

  VastaaPoista
 3. Moi!Mä tykkään kovasti tuommoisista väreistä ja perhosista, tosi harmooninen kortti. Sun tyttären tytär on tosi söpö! Kiva kun he muuttaa lähelle. T

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. Taustapaperit on jälleen tapetteja. Hilu: Alkaako paikat olla järjestyksessä ?
  T: Niin on söpö tytteli tuo Saara,olen ihan innoissani niiden muutosta, ei pääse mummista vieraantumaan. Oli aika puuduttavaa ajaa tota väliä Mikkeliin.

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.