Lukijat

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Itse tehtyä 8)

Tein näitä musteen levitys työkaluja ihan omin käsin. Tai siis melkein, mieheni teki nuo palikat oikean kokoisiksi käsi sirkkelillä. Nupit on otettu vanhasta naulakosta, ovat siis naulakon nuppeja. Katsoin noita kyllä kaupassakin mutta mieheni sanoi että eikös ne naulakon nupitkin käy . Jess. Hyvin käy. Sitten leikkasin Ezmount palat palikkaan ja kangaskaupasta ostin tuota tarranauhaa jossa on liima toisella puolella. Nupit kiinnitin kuumaliimapistoolilla.
'Vasemmanpuoleisin on ostettu syksyllä messuilta. Olisikohan tullut yhdelle palikalle hintaa noin 25 centtiä. Halpaa on kun vähän näkee vaivaa. Ajattelin tehdä noille jonkunlaisen telineen seuraavaksi kunhan saan idean... HYVÄÄ VIIKON ALKUA KAIKILLE !
Posted by Picasa

11 kommenttia:

 1. Kertakaikkisen fiksu juttu!
  Kauan eläköön kierrätys ja itse tekeminen!
  Terveisiä taitavalle ja auttavaiselle puolisollesi :)

  VastaaPoista
 2. Oi, olen kateellinen:) Kyllä sinulla onkin kekseliäs ja taitava mies:):):)

  VastaaPoista
 3. Juu aina on jotain yritettävä 8) Kiitos kommenteista.

  VastaaPoista
 4. Huomenta Anitta :) Minäkin ajattelin aamulla tuota Bomcellia ja ajattelin juuri samoin outo juttu koko leimasin tilaus. Anna laittoi vain viestin KK,n sivuille että Päivitystä leimasin tillajille paketti tulossa kuulemma jo, ei vain näy jostain syystä. Ei tämä ainakaan minua innosta tilaamaan uudestaan täytyy myöntää. (( Kuulutko jo Koukussa kortteihin sivustoon ? :))

  Mukavaa päivää sinulle ja kotoväellesi :)

  VastaaPoista
 5. Heip.
  Tuolla Koukussa kortteihin sivustolla on paljon esim: väritysohjeita, kimmppatilauksia, siinä voi pitää itse bogia ja saa laitettua omia kuvia, meitä on kohta 1000 jäsentä ja aktiivisisa varmaankin 50-100 jokainen voi käydä juuri niin monta kertaa kuin itsell sopii, mutta se antaa paljon kortteiluun.Tule katsomaan kun sinulla on avin aikaa.
  http://koukussakortteihin.ning.com/

  terkuin vaarinkukkanen

  VastaaPoista
 6. Huippu idea! Mistähän itse saisin taas kipinän korttien tekoon...

  VastaaPoista
 7. Ihana idea, täytynee taas kääntyä isän puoleen :)

  VastaaPoista
 8. Kiva idea tuo nuppijuttu, täytyypäs palailla kirpparille. Siellä näkyi olevan nuppeja.

  Aurinkoa!

  VastaaPoista
 9. Hieno idea tämä musteenlevittimien teko :)
  Täytyy kommentoida tuohon Pirkon kirjoitukseen (mielestäni olisi nämä asiat voinut hoitaa kyllä sähköpostitse, eikä suoraan negatiivista puutteellista tietoa tänne kirjoitettuna, ei millään pahalla). Olen moneen, siis todella MONEEN otteeseen ollut yhteydessä bombshelliin tämän "epäilyttävän" tilanteen johdosta. Nyt viimeisin viesti häneltä tuli viikonloppuna, jossa hän kertoi olevansa poissa kaupungista, mutta laittavansa lähetystietoja minulle, kotiin palattuaan. sain siis rivien välistä käsityksen, että uusi, toinen paketti olisi tulon päällä. Tosin hän sanoi 21.2 että laittaa uuden paketin seuraavana päivänä tulemaan. Noh, en voi tietää mitä hänellä on kiireitä meneillään, tämä ei totisesti tuo iloa minunkaan elämääni. Ensimmäisen tilauksen kohdalla, joka oli suhteellisen suuri, oli flat rate kuori kirjattu summineen ja painoineen. Joku on tällä usa-suomi välillä viiltänyt puukolla pakettiin aukon, josta on päässyt varastamaan 13 settiä leimasimia. Painoksi varas oli laittanut jonkun aivan hölmön ison puupalikallisen leimasimen. Tämä on siis varkaus, kohteena olemme me kaikki; bombshell, te tilaajat sekä minä. Hän sanoo, ettei koko hänen viiden vuoden uransa aikana ole näin käynyt. Minä myös olen ollut rehellinen;miksi ihmeessä varastaisin asiakkailtani,haluanhan tilausten ja toiminnan jatkuvan, varsinkin yhteistyön bombshellin kanssa (mikäli se tästä edespäin jatkuu moitteetta). On rikkaus saada bombshell suomeen, sen verran erikoisia leimasimia ovat. Minulla on valmiina uusi tilaus/haasteblogi, jonka odotan saavani käyntiin. Koko toiminta seisoo tämän tapauksen johdosta. Joten olen hyvin hyvin pahoillani kaikkien puolesta. Olen luvannut, että jokainen saa leimasimensa sekä korvauksena vapaavalintaisen ilmaisen leimasimen cherryltä tai lost coast designilta sekä ilmaiset postikulut seuraavaan tilaukseen, mikäli vielä kauttani tilaa. Jos leimasimia ei kuulu, palautan rahat, tai teen uuden tilauksen ja maksan omasta pussistani leimasimet toiseen kertaan, miten vain sovitaan. Laitan lähipäivinä postauksen tästä blogiini ja KK:n myös, kutakuinkin samoin sanoin.

  VastaaPoista
 10. Ihan huippuidea tehdä nää itse!!!

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.