Lukijat

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Haaveista totta...


Tämän päätin hankkia valmistujaislahjaksi itselleni ja toteutin suunnitelman. Siis ihanaa, vihdoinkin se on minulla myös. Taavalla on aivan tosi selkeä ohje mm. Big Shotin käyttöön. Tilasin tämän Paperellasta ja myös pari stanssia aluksi, että pääsee kokeilemaan. Siis mahtava laite. :)
Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. Mahtavan laitteen oot tosiaan hankkinut. Sillä voi tehdä kaikkea ihanaa Minäkin oon vasta ihan viime aikoina oppinut kunnolla hyödyntämään tätä Big Shotia. Askartelun iloa!

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle lelullesi ja paljon ihania hetkiä askartelun parissa:)Kohta huomaat mitä kaikkea siihen pitääkin hankkia!! Maltatkohan edes nukkua?

  VastaaPoista
 3. Kivoja askarteluhetkiä uuden laitteen kanssa. Minäkin sen hankin muutamia vuosia sitten ja kovassa käytössä on ollut. Pian saan hankkia tai teetättää uudet levyt kun kohta varmaan ripsahtavat poikki.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommensteista ja kiitos ihana on laite ja hyvä että maltoin töihin lähteä. Pitää pikkuhiljaa tilailla stansseja lisää. Niissä on näköjään vähän hinta eroja riippuen paikasta. Hyvää viikonloppua kaikille. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.