Lukijat

keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Ostettiin talo :)

Tehtiin eilen talokaupat. Siksi on ollut hieman hiljaiseloa täällä blogissa. Olen vain käynyt vilkuilemassa toisten blogeja. Eilen sain kortti tilauksen lauantaisiin häihin. No alan tehdä nyt sitä ja kuva tulee sitten kun on valmista.... Muuttamaan pääsemme vasta kuukauden päästä ja saas nähdä miten netti toimii siellä. Nyt asumme kerrostalossa ja yhteydet on toimineet jotenkuten hyvin... Tavaroita olen pakkaillut vimmatusti. Ensi viikon keskiviikkona olisi palattava lomalta töihin. IIK. No olen kutonut 4 mattoa ja taitaa olla vielä aika monta metriä loimea jäljellä. Se olisi tehtävä ennenkuin muutetaan. Kävin Valkealan Puotimuseossa Nukkekoti-näyttelyssä, kannattaa käydä katsomassa. Aivan mahtavia teoksia esillä. Palaan kun kerkeän.

5 kommenttia:

 1. Onnea uudesta kodista!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Heidi! Olit nopea onnittelija, juuri julkaisin tekstin. :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut kaupoista!!! Kyllä se on mukavaa, kun saatte oman pihan jossa voitte puuhailla ihan rauhassa kaikenlaista =)

  p.s Tupareita odotellessa...

  VastaaPoista
 4. Onnea kaupoista, ja kivaa muuttoa. Meilläkin toivottavasti muutto tässä kuussa :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos. kovasti olen pakannut. Nuo kauppojen banaanilaatikot on kyllä hyviä muuttolaatikoita ja vahvoja. Marcelle: niin ne tuparit...

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.