Lukijat

keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Valmistuvalle lähihoitajalle


Sain korttitilauksen ja tässä toteutus. Saaja tykkää fuksiasta, lilasta ja mustasta, mutta mustaa ei tässä nyt ole. AI-leimakuva on vaihdosta saatu, satiininauha on säästetty jostain (tätävoivielätarvita-meiningillä), kukista osa on Paperellasta. Taustapaperin hankinta paikkaa en muista. Enkä ymmärrä kuinka jotkut voi muistaa mistä on hankintansa tehnyt, varsinkin jos siitä on vielä aikaa... Malli on helmikuinen Magnolia-haasteen malli, jonka näin Viipulan blogissa. Oli nimittäin vähän ideat hukassa, tai oikeastaa niitä oli liikaa ja nappasin tällaisen idean ja unohdin omat sekavat ideani. On aika voimakkaan värinen mutta tällaista toivottiin. Toivon vain että kelpaa.
Näin se viimeinen vapaapäivä viidestä alkaa kääntyä iltapäivälle. Hyvää loppuviikkoa kaikille. :) Ja kiitos vierailijoille ja kommentin jättäjille erityisesti, niitä in aina mukava lukea.
Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. Aivan mahtavan hauska kortti lähihoitajalle! Värit ovat juuri mieleeni, - varsinkin näin kesää kohti mentäessä sitä kaipaa noita kirkkaita värejä roppakaupalle:D Tänään kävin ruokakaupassa ja siellä pällistelin aikani kauniita gerbera-kukkia. Mahtavat värit niissäkin. Kyselit kommentissasi, mistä olen ostanut ne move-3d-kuvat. Tilasin ne Kirjokkaasta. Muualla en ole minäkään niihin törmännyt. Joten kurkkaapa Kirjokkaan verkkokauppaan:)

  VastaaPoista
 2. Moi! Hienoja kortteja ja varmasti saajillensa mieluisia! T

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. Kiva kun joku viitsii joskus kommentoida. Minsku: kiitti vinkistä, täytyy käydä vilkaseen :)

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.