Lukijat

torstai 5. marraskuuta 2009

Kortti ryhmäohjaajallemme

Tein kortin ryhmänohjaajallemme ja kerättiin kolehti, ja ostetiin pieni selviytymispaketti opelle. Oppisopimusryhmämme lähtee eri suuntiin. Suurin osa jää samaan porukkaan, mutta osa lähtee ja opettaja vaihtuu. *Tänään oli ryhmämme viimeinen yhteinen päivä, snifff. Mutta kyllä me kokoonnutaan jollakin kokoonpanolla jossain vaiheessa. Alla kortin sisäpuoli. Ryhmämme runoilijalahjakkuus tekaisi runon alta aikayksikön, uskomaton lahjakkuus.
Posted by Picasa

5 kommenttia:

 1. Voi että miten lumoavan hauskannäköinen kortti.Ryhmänohjaajanne tuli varmasti tosi hyvälle mielelle tästä!!

  Sulla on niin kauniin värinen sivu ja teet nättejä kortteja,että haluisin saada jäädä tänne lukijaksi.Olet myöskin sydämellisesti tervetullut mun blogeihini tutustumaan lisää mun maailmaani!:)

  Hyvää yötä!!Terveisin:Kata

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kata kun tulit lukijakseni ja kommmentoit :) Juu kyllä ryhmänohjaaja tykkäsi kovasti.Kävinkin jo pikaiseen blogeissasi kääntymässä, tulen toistekin paremmalla ajalla. Pitää lukea koulujuttuja ja lähteä iltavuoroon töihin.

  VastaaPoista
 3. Waude, aivan mielettömän upea kokonaisuus kaikenkaikkiaan. Paljon ihania elementtejä ja todella mukava, että joukossanne on ollut myös runosuonen omaava henkilö. Kaunista katseltavaa, nautin :)

  VastaaPoista
 4. Todella hieno kortti! Harmoninen väreiltään, mutta samalla rennon hauska :D

  VastaaPoista
 5. Niin ja laitoin meiliä leimasimesta eli vielä löytyi se haluamasi :D

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.