Lukijat

tiistai 10. marraskuuta 2009

KOrtti 17-vuotiaalle valokuvaharrastajalle

Tällainen kortti syntyi lasten serkulle, joka harrastaa valokuvausta. Olen välillä miettinyt mihin käytän nämä leimakuvat, mutta nyt löytyi tarvetta. Kuvan olen saanut jo aikaa sitten jostain vaihdosta. Taustapaperi on skräppipaperia Kuusankiosken Infosta. KUkan lehti on Askartelu Sinisiivestä, organzanauha on Sinellistä, paperikukat on jostain nettikaupasta, en muista mistä kun on niin monesta paikasta ostettuja, haaraniitti on Suomalaisesta kirjakaupasta.
Ulkona on satanut ihanasti lunta koko aamun. Lähdenkin tästä iltaan töihin. Ihanaa lauantai lähestyy ja Tampereen messut myös. :) Ai niin voisiko joku vinkata sen verra että kenen hiiret ne tässä kuvassa häärää, en oiken jaksa muistaa mitä sarjaa ovat...
Posted by Picasa

9 kommenttia:

 1. Kiva, kun vierailit blogissani :) Kyllä tuon Tri-shutterkortin taitteluohje löytyy YouTubesta. Eikun kokeilemaan :) Aivan ihanan hiirikortin olet tehnyt!!

  VastaaPoista
 2. Todella söpön ja nätin kortin oot tehnyt!=)
  Leimasin kuvat sopivat siihen hienosti!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kortti! Ihan ensiks luulin että alle olet laittanut kameran ja hiiret päälle mutt tää olikin leimakuva kokonaisuudessan...ihana:))

  VastaaPoista
 4. Ihana kortti =)
  Minäkin odotan Tamepreen messuja kuin kuuta taivaalla... perjantaina paikalla heti klo 11 shoppailemassa =D

  VastaaPoista
 5. Heippa!
  Kiitoksia kun vierailit ja "jäit" blogiini :)
  Minäkin siis tietty tulin urkkimaan tänne ja hyvä niin, sulla on ihania kortteja täällä.
  Jäin siis myöskin lukijaksi :)

  Olisitko innokas tekemään leimakuvavaihtoa?
  Sulla näyttää olevan aika kivoja kuvia, ja Artteja tietenkin <3

  VastaaPoista
 6. Moikka ja kiva, että olet poikennut vierailulle, tervetuloa toistekin :) Tiedutelit kortissasi olevan leimakuvan nimeä, se on Penny Black - say cheesecake. Korttisi on oikein hauska ja hyvä kokonaisuus, lisäksi napakymppi valokuvausta harrastavalle nuorelle!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania kortteja sinulla täällä!! Kaikki!! Itse vasta olen aloittanut kortti askartelun, enkä ole vielä vakuutttanut oikein itseänikään, mutta jos tästä pikkuhiljaa kehittyy.. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommentoinnista. Maaret, Kiitos tiedosta. TUlen taas vierailuille kun aika antaa periksi. Jenna, Kiitos vaan ja siitä se lähtee ja tulen vierailulle katsomaan korttejasi. :)Ihanaa saada kommentteja

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.