Lukijat

torstai 23. heinäkuuta 2009

Morehead


Olen tilannut tallaisia Moreheadin kuvia joskus viime syksynä jostain nettikaupasta ja ajattelin että pitää jo pikkuhiljaa kehitellä jonkunlaisia kortteja näistä. Perhospohjan olen saanut Lumikelloilta yllärinä tilauksen mukana, ja kukathan on ainakin Tiimarista ja Sinooperista. Teksti leima on Finnstamperilta. Tytön kuvan nostin 3-D tarratyynyillä vähän koholle kortin pinnasta. En tiedä vielä kenelle kortti tulee mutta tytölle varmaan :)
Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. Kiitos kun kävit kylässä, tervetuloa uudelleen.Minäkin muuten sain uudn blogin mitä seurata, linkitän sinut tässä joku päivä...=).Niin ja kiitos kehuista.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti! Nuo siniset ruusut sopii oikein somasti tuohon korttiin. Ainakin minulla on aina ongelmia leikata niitä pieniä ja pikkutarkkoja kukkia (jotka kuvaan kuuluvat). Mutta tämä oli hauska idea!

  VastaaPoista
 3. Siis tässä kuvassa ei ollut yhtään kukkia, sarjaan (A4-kokoiseen)Kuului 3 tyttöä ja 1 pojan kuva eikä niissä ollut mitään ylimääräistä. Laitoin vain kukat täydennykseksi. tYKKÄÄN itsekin. :) Kiitos kommentoinnista.

  VastaaPoista
 4. Nämä lapsukaiset on niin suloisia ja hellyyttäviä. Tämä ja pojan kuva ainakin on myös minun varastossa.

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.