Lukijat

keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Ainoa hankinta askartelun saralle Vaasasta

Vaasan keskustassa olevasta halpahallista löysin neljän lävistäjän pakkauksen hintaan 6,95 ! Oli pakko ostaa :). Ainoa askartelu liike olikin Vaasassa Sinooperi jonka löysin, enkä edes käynyt siellä.
Vaasalandiassa kävimme ja olimme aika pettyneitä. Se on aivan liian ylimainostettu. En voi suositella kenellekkään, ainakaan vartavasten sinne ei kannata mennä. Ja tänään laitoin viimeinkin loimen kangaspuihini, siis yhdessä kaverin kanssa.Miehenikin oli vähän apuna. Sitten sain neuvoa kuinka niisintä tehdään ja tein sen itse !!!! Siis ruusupohjaa ja palttinaa on tarkoitus kutoa mattoon. Olen aina mennyt valmiisiin puihin kutomaan ja sain sitten omat kangaspuut ja pääsin opettelemaan kuinka loimi laitetaan itse puihin. Vau. aina oppii jotain uutta.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Sun pitää joskus (sitten kun valmistuu) näyttää mitä kangaspuista on syntynyt :)

    Olen joskus tehnyt ryijyn tapaisen kangaspuilla ja se oli ihan kivaa.En osais kyllä enää tehdä...
    Vanhoja perinteitä on hienoa pitää yllä sillä niitä ei kovin moni enään osaa...

    VastaaPoista
  2. Juu mattoja mökille alan ensin kutoa ja sitten jotain kotiin. Kun aloin kutoa enimmäisen kerran noin 2 v sitten tein heti 11 mattoa ja 4 poppanaa. sitten tuli taukoa ja jos nyt kun sain loimen omiin puihin tekisin taas jotain. Kiinnostaisiko kutoa ?? Siinä on 20 metriä lointa nyt...

    VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.