Lukijat

sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Onnittelut Tanskaan


Tein taas tällä menetelmällä kortin on niin kiva toteuttaa. Piti nettisanakirjasta katsoa miten kirjoitetaan tanskaksi onnittelut. Leima kuvan olen joko ostanut tai saanut vaihdossa. ??? Väritin akvarelliåuuväreillä. Kukka on minidaisyllä lävistetty ja päälle liimattu Tiimarista ostettu strassi. Kirjaimet on sitten niitä uusisilla leimoilla ja lävistäjillä tehty, jotka tilasn Lauralta. Taitaa tämä ihana kansikartonki olla Sirpaliinalta, muistaakseni. En osaa sanoa mitä sarjaa leimakuva on.
Posted by Picasa

5 kommenttia:

 1. Tämäkin aivan ihana kortti:))Söpö toi heppa koiran kanssa keskustelemassa:))
  Siitä on kohta melkein vuosi kun minä hankin ne kirjaimet...nyt varmaan on tullut muutos, kivat noi neliöleikkuritkin, hiukan isommatkin:))

  VastaaPoista
 2. Nää sun kortit on uskomattoman kauniita!! Ja millä vauhdilla niitä teet.Ihmettelen millä ajalla kerkeät näpertämään.
  Käyn aina katsomassa uudet blogi päivityksesi vaikka kommenttia en ole aina jättänyt :) Aina kommentit ei suostu näkymään ja sitten turhaudun. Täällä käyttäjässä vika...

  VastaaPoista
 3. Marcelle, Hilkka ja muut kävijät kommentteja on kyllä kiva lukea. En kerkeä itsekään aina toisten blogeissa kommenteoida vaikka käyn vierailuilla.Ja jossain vaiheessa niitä korteja aina kerkeää askartelemaan ja tän opiskelun lomassa se on vähän niinkuin henkireikäkin. Nyt varmaan vaan tulee pieniä taukoja korttien suhteen kun alkoi taas tiukka teoriajakso. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava kortti!
  ihanat värit ja muutenkin kivasti toteutettu:)

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Blogissani on sinulle vapaaehtoinen tuntomerkkihaaste...

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.