Lukijat

perjantai 9. tammikuuta 2009


..ja vitsikkäästi sisäpuolelta
Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. Kyselit bloginapin ottamisesta blogiisi. Tarkoititko siis oman napin tekemistä vai toisen blogin napin ottamista omalle sivullesi? Toisen napinhan saat otettua, jos kopioit ko. napin html-koodin, jonka moni onkin antanut sivuillaan erikseen (esim. minun sivuiltani löytyy), ja lisäät sen blogin asetuksissa ("Lisää gadget" - "Lisää ulkopuolista materiaalia", tai mitä siinä nyt luki...) Jos kaverin sivuilla on pelkkä nappi kuvana, olen kierrättänyt sen Vuodatuksen blogini kautta ja etsinyt sille siellä html-koodin, joten en osaa neuvoa siitä tarkemmin.
  Oman napin omalle blogillesi teet "Asetukset" "Lisää gadget" ja sieltä "Kuva", johon valitset kuvatiedostostasi bloginapiksi haluamasi kuvan ja "Linkki" -kohtaan laitat blogisi osoitteen, siis http://tikkuiita.blogspot.com/. En tiedä, mahdoinkohan nyt osata selittää... Mutta rohkeutta hallintasivuilla leikkimiseen ja vähän ylimääräistä aikaa tuo vaatii, ja ne temput kyllä oppii. Kantapään kautta itseoppinut olen minäkin :)

  VastaaPoista
 2. Loistavan hauska Artin typykkä, tykkään ihan kympillä:) Vinkkinä, sisäsivulla tekstissä lukee ...luusi, tarkoitushan oli varmaankin lukea luulisi:):):),hih!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Maaret! Olin kerennyt huomata ja jo vaihtaakin uuden tekstin.Hyvä hyvä. Jos en olisi huomannut, niin olisi mennyt niine hyvineen. ;) ;)

  VastaaPoista
 4. Kiva kortti. Nämä Art Impressionit on kaikki ihania :)

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.