Lukijat

torstai 3. maaliskuuta 2011


Tämä kortti on työpaikkaa vaihtavalle ihmiselle. Käytin kahdenlaista tapettia ja Infosta hankkimani kuva-arkista käytin taas tällaisen ihanaisen kuvan. Kukkia ja rusettia, sekä lisäksi puolihelmiä.Runo on poimittu netistä, enkä muista kirjoittajaa. Runo menee näin:
Onnen hetkiä,
löytöretkiä.
Hyvää kuntoa,
myötätuntoa.
Riemunhyppyjä,
naurunryppyjä.
Pitkää mieltä,
viisasta kieltä,
vanhaa ja uutta,
elämän sankaruutta.

Siis jouduin ottaan kortista kuvat meidän pikkuisella digikameralla kun isompi järjestelmä oli muiden mukana mökillä... No kyllä nuokin kuvat välttää 8)Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. Onpa ihania tekeleitä täällä taas :)

  Niistä bombshell-tilauksista; ovat nyt tällä viikolla varmasti täällä. Oli aivan uskomaton juttu tää eka tilaus sinne.. Omistaja oli aika hurjana ja ihmeissään, ei ole hänen uransa aikana näin kuulemma käynyt koskaan. Sieltä FlatRate kuoresta oli varastettu 13 settiä leimasimia, jätetty vain viisi ja tilalle tungettu joku käytetty puupalikallinen leimasin, missä joku baseballmuksu, eli jota ei tod löydy edes heidän valikoimistaan!Aloin tutkimaan kuorta, niin siihen oli tehty aika erikoinen viilto, selkeästi mattopuukolla tai jollain. Eli tekijä on tunnistanut firman nimen ja tiennyt mitä sieltä hakea, törkeää! Shannon lähetti uudet setit nyt tilalle ja uskoisin niiden olevan tällä viikolla perillä.
  Jollei hän ole laittanut hyvitystä mukaan, itse en juurikaan voi korvata kuin antamalla alennuksen/mahdollisen postikuluttoman tilauksen, jos vielä tilaat :/
  Olen kovin pahoillani, että näin on käynyt ja vielä ensimmäisellä kerralla :(

  VastaaPoista
 2. Hei, hilppaisin tuolta Annan sivuilta blogiisi lukijaksi, itsekkin odottelen ekoja Bomchellejäni (olikohan se nimi nyt noin ;))
  ja seuraankin mielenkiinnolla mitä muut saavat niistä aikaiseki, itse tilasin autot ja purjeveneen näin aluksi.

  Jostain täältä luin että sinä nypläät myös, niistä olisi kiva saada lukea enemmänkin :)

  Ihanaa kevään odotusta sinulle ja pereheellesi :)

  VastaaPoista
 3. Hei vain, minulle olisi blogissani jotian sinulle, sellaista jota sain Anemonelta ja haluaisin antaa sen sinullekkin :)

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.