Lukijat

torstai 6. tammikuuta 2011

Moonalle Onnea !

Onnittelukortti lasten sekkutytölle. Tuli kiire taas kortin teossa. Olen joskus tilannut noita stanssattuja piparireunaisia ovaaleja ja pyöreitä. Alkaa olla loppumassa. Aion lähiaikoina hankkia itselleni ilmeisesti Big Shotin...pitkäaikainen haave. Käytin ensimmäistä kertaa tuota Artin tyttö kuvaa jonka olen ostanut tai vaihtanut. Itse lähden tästä töihin ja muu porukka lähtee synttäreille :)
Hyvää loppiaista kaikille vierailijoille ! Ja kiitos kun jotkut jaksavat kommentoida. Risut ja ruusut ovat molemmat tervetulleita.
Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. Tasan ei sitten teilläkään mene nää pyhäpäivät...no jonkunhan on tienattava:)))
  Kaunis kortti ja ihana tuo rusetti sekä leimakuva:))

  VastaaPoista
 2. Kiva kortti.Iloisen näköinen :)
  Juu arvasin että sen blogin siirron tiesitkin, mä en osaa tosiaan muuta kuin juuri ja juuri sen verran. Kaiken vähänkin vaativamman jutun mun blogissani tekee mun tyttäreni, joka on tehnyt näitä tietsikkajuttuja työkseenkin. Jos et muualta saa neuvoja, voin kysyä häneltä jos haluat.

  VastaaPoista
 3. Heippa Anitta :)
  Hienoja kortteja sulla täällä ja ahkera olet ollut joulumuistamisten kanssa *kade* :)
  Niin, niistä bombshelleista... Kun menet tänne:
  http://www.bombshellstamps.com/stamps.html
  Niin klikkaa "All Stamps" niin ne kaikki laatat+digit ilmestyy siihen sivulle. Sitten vaan, mistä laatasta olet kiinnostunut, klikkaa sitä, saat esiin ko. setin nimen sekä hinnan ja koodinumeron. Mulle voit laittaa tilauksen meilinä, ja siihen laittaa nimen sekä koodinumeron, oman osoitteesi kera. Lähetän sitten laskun myöhemmin. Loppukuusta lähetän tilauksen Bombshellille ja ainakin mun leimat tuli nyt viikossa perille. Siellä on kyllä niin ihania leimasimia, sormet syyhyää päästä tekemään niillä jo, mutta kaikenlaista kiirettä tässä... Toivottavasti tästä oli apua :)
  -Anna

  VastaaPoista
 4. Ai niin, niiden settien hinnat ovat pääsääntöisesti $14.99 (n. 11.60e riippuen kurssista) tai mountattuina $24.99.
  Posti-ja toimituskulut 7e

  anna.sjoroos@gmail.com

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.