Lukijat

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Vanha ristipistotyö

Tein tämän ristipistotaulun 10 vuotta sitten vanhimmalle tyttärelleni, joka oli, kuten kuvasta voi arvata, heppahöperö( ja taitaa olla edelleen). Hän sitten muutti jossain vaiheessa pois kotoa ja antoi siskolleen tämän " perinnöksi". Nyt se koristaa keskimmäiseni seinää täällä uudessa kodissamme. On tullut tehtyä kaikenlaista. Kuten näitä ristipistotöitäkin. Nyt virkkailen keittiöön kahta verhokappaa, saas nähdä milloin valmistuu... Mutta oli laitettava nyt tänne tällainen vanhempi tekele kun ei ole muuta valmiiksi saanut. Pitäisi kyllä päästä pikkuhiljaa kortteilemaan, on jo kiihkeä halu niiden pariin, kun vain olisi aikaa.
Posted by Picasa

3 kommenttia:

 1. Huhuu! Taitaa kiirettä pidellä, oletteko kotiutunut jo hyvin uuteen kotiinne? Se on harmi kun ajan puute haittaa harrastus toimintaa. Hyvää alkanutta syksyä. T

  VastaaPoista
 2. Odotan mielenkiinnolla, josko pääsemme joskus kurkkaamaan arkarteluhuoneeseesi...?!
  Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Juu on tosi kiirettä, kun ei täälläkään kerkeä enää käymään. Mutta kohta olis tehtävä pari korttia kun on tilattu. Askartelu huonetta ei kehtaa kyllä näyttää aikoihin. Käyn siellä vain äkkiä jotain järjestelemässä ja taas pitää rientää muualle. Teoriaopinnot täydellä teholla käynnissä ja välillä töissä jne. ei paljon vapaata.
  T Ollaan hyvin kotiuduttu, tulkaa ihmeessä käymään. Ajateltiin ettei täällä tehtäis mitään, mut on tapetoitu ja kaikkee tuunattu siellä täällä.

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas- kiitos siitä.